Clairvoyance

Hvad betyder Clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at modtage klare og tydelige beskeder fra universets hjælpere. Clairvoyance er et udtryk for en særlig sensitiv evne til at kommunikerer med ikke fysiske personer, også kaldet den åndelige verden. Når man bruger Clairvoyance er det ens indre stemme, ens intuition, ens mavefornemmelse der taler. Det er evner vi alle har i os, mere eller mindre udviklet. En clairvoyant er trænet i at aflæse informationer fra den åndelige verden og kan komme i kontakt med både guider og afdøde relationer. 

Der findes ingen bestemt måde for hvordan den enkelte clairvoyante arbejder, da evnerne er forskellige fra clairvoyant til clairvoyant. Typisk vil den clairvoyante arbejde via stærke fornemmelser og impulser, kombineret med indtryk som kan komme via billeder, ord, sætninger eller blot ved alt have en klar intuition for, at sådan forholder det sig.

Tegn på Clairvoyante evner

Du ser noget, andre måske ikke ser – skikkelser, skygger og lignende. Du kan opleve, at mens du taler med folk, kommer der billeder til dig som har at gøre med deres liv. Du går forbi nogen på gaden som du ikke kender. Mens du passere dem ved du hvad der rører sig i deres liv

Du kan mærke andres energier. Du kan mærke energierne i det lokale du går ind i. Du kan være sammen med mennesker og de siger alle de rigtige ting, men du kan mærke at noget ikke stemmer overens med det sagte

Du er lys- og lydfølsom
Du hører eller fornemmer en indre stemme. Du er god til at forudse hvad der sker
Du er god til at mærke hvordan andre har det. Du mærker energier eller stemninger i et rum. Du ved hvad andre vil sige, før de gør det 

Du har set skygger, som forsvinder når du bevidt ser på dem Du er god til at manifestere
Du ser farver, en aura rundt om mennesker
Du har en god intuition
Du føler du har kontakt til en afdød slægtning
Du ser eller drømmer noget, der senere sker
Du er sensitiv

Du har set skygger, som forsvinder når du bevidt ser på dem Du er god til at manifestere
Du ser farver, en aura rundt om mennesker
Du har en god intuition
Du føler du har kontakt til en afdød slægtning
Du ser eller drømmer noget, der senere sker
Du er sensitiv

Hvad kan jeg bruge clairvoyance til?

Clairvoyance rådgivning kan bruges som et alsidigt værktøj, så du få indsigt, kærlige skub og mulighed for at træffe de rigtige beslutninger.

Det er en unik hjælp til selvhjælp til at udvikle potentialer og træffe de rigtige beslutninger i livet.

Vi har alle en skytsengel, en eller flere guider og et højere selv. De er vores kontakt til den åndelige verden. 

I en clairvoyance rådgivning er dine guider budbringer for dig, og du får præcis de beskeder som dine guider mener er bedst for dig her og nu. 

Spørgsmål kan handle om:

  • Din personlig udvikling
  • Dine potentialer og udvikling af disse
  • Job, karriere og uddannelsesvalg
  • Relationer, familie, børn, par- og kærlighedsforhold
  • Bolig og økonomi
  • Helbred
  • Din spirituelle og åndelige udvikling

Du kan opnå ro og afklaring på de ting der fylder i dit liv og blive klædt på til at komme videre.

Alle spørgsmål kan stilles, blot de omhandler en selv.

Du skal dog være opmærksom på at ikke bestemte svar kan forventes eller afkræves, universet er en højere intelligens, som kender til det større perspektiv og udviklingsvejen i dit liv. Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.

Sådan udvikler du dine clairvoyante evner

Brug tid på at lære at mærke dig selv og lytte til din intuition.

Beslut dig for blandt andet at lytte efter lyde når du går en tur i naturen, når du står i brusebadet eller blot sidder i din stue. 

Det vil gøre dig mere og mere nærværende, når du begynder at fokusere via dine sanser. Hvad ser du når du bevæger dig rundt i naturen? Træer, blade, blomster, andre mennesker, fugle osv. Hvad hører du? Fuglekvidre, biler, en svag susen fra motorvejen osv. Hvad dufter du? Græsset, blomsterne, bilosen osv. Hvad smager du? Er der noget der kommer i forbindelse med dine smagsorganer – bliver dine smagsløg stimuleret?

Hvad føler du? Glæde, ro, irritation, afslappethed, utålmodighed osv. bemærk hvordan følelsen føles i din krop og i dit sind.

Du vil mærke, se, høre, smage og føle mere fokuseret, jo mere du træner dine sanser. Intuitionen vil Det vil så stille og roligt udvikle sig hus dig.

Du kan også træne dit tredje øje. Læg dig i sengen fx lige inden du skal sove, og lyt til alle lydene. Hvad høre du? Fuglekvidre, en kat der miaver, en toilet der løber? Ligegyldig hvad du lytter dig til, så forstil dig hvordan det ser ud. Du kan også arbejde videre i din intuition ved at forstille dig hvordan katten ser ud, hvilken fave har den, er den stor eller lille. Hvor bevæger den sig hen… osv.

Du kan sammenligne clairvoyante evner med en muskel. En muskel du kan træne som bliver større og stærkere. 

Det er også harmoniserende for krop og sind at mediter dagligt. En øvelse i at gøre sindet stille, samlet, sensitivt og ubundet. Dine tanker og følelser nulstilles. Du bliver stille og roligt mere bevidst om at frigøre kreative, skabende og dynamiske energier. 

Meditation danner grundlag for selvrealisering og kontakt med ren væren. Se mere om dette i Meditations Rige, hvor du også kan lytte til guidede meditationer via mine lydfiler. Du er også velkommen til at købe dem via hjemmesiden.

Kærligst Gitte

Naturkilden


Det sker!

Kommende events


Seneste indlæg


Du kunne måske være interesseret i

Kommentar:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt