Healing

Healing

HEALING I PRAKSIS

Healing er en af verdens ældste behandlingsformer og er en universel  livs- og kærlighedsenergi. Healing er en spirituel praksis, der hjælper dig, din krop, sind og sjæl med at balancere sig selv. Den hjælper dig tilbage i balance og med at genfinde dit energiflow på både det fysiske og psykiske plan.  

Healing kan hjælpe dig med:

  • Indre ro og balance i dit energiflow
  • Ro og balance i nervesystemet
  • Styrke kroppens evne til selvhelbredelse
  • Blid og afslappende måde at få stress ud af kroppen
  • Mere energi og bedre søvn
  • Balance mellem krop, sind og sjæl

Healing foregår, mens du ligger afslappet på min briks fuldt påklædt. Jeg vil gennem blide berøringer eller ved at holde mine hænder tæt på din krop tilføre universel livsenergi. 

Jeg arbejder som intuitiv healer og vil have fokus på dine energicentre dine chakra, generelle energistrømninger og din indre balance.

Undervejs i healingen kan jeg modtage clairvoyante budskaber, som jeg kan formidle videre til dig, hvis du ønsker dette.

Healing er en meget blid behandlingsform og kan modtages af alle.

PRISER HEALING

Healing 55 minutter –  900,- Kr.

Afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingen ellers betales fuld pris ved senere afbestilling eller ved udeblivelse

Akupunktur

Formålet med akupunkturbehandling er at styrke kroppen, til selv at reparere hvad der er nødvendigt af ubalancer. Kroppen har kæmpe ressourcer til selv-helbredelse. Hos mig kan du få akupunktur for mange forskellige ubalancer i kroppen.

Eller brug akupunktur til at få et velfortjent pusterum fra hverdagslivet.

Healing

Find din indre ro med healing, få professionel healing af krop, sind og sjæl. Slip stress, indre uro, udmattelse og bekymringer og lad energierne hele processerne.

Eller brug healing til at få et velfortjent pusterum fra hverdagslivet.

Zoneterapi

Få professionel zoneterapi så krop og sind kan genskabe balance. Du vil opleve ro og velvære. Slip stress indre uro, udmattelse og bekymringer. Lad kroppen få signaler til at opbygge sig selv igen. 

Du kan også bruge zoneterapien til at få et velfortjent pusterum fra hverdagslivet.

Få en masse dejlig viden i din indbakke

Vær den første der får besked, når der sker noget nyt

Du skal bare tilmelde dig →

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt