Spirituelle

Spirituel Rådgivning

Spirituel Rådgivning

Den Spirituelle rådgivning giver dig indsigter i Clairvoyance, Clairvoyant Rådgivning, Afdødkontakt og Tarot. Spirituelle indsigter til at styrke, udvikle og booste dig.

Få kærlige og ærlige svar på livets spørgsmål, få kærlige skub til at træffe de rigtige beslutninger – alt sammen med hjælp fra universets hjælpere. Få vished, støtte og healing. Bestil tid til en 1:1 Reading eller Sessions, her hos Gitte på naturkilden.

Få stillet din nysgerrighed, din sult efter viden og fasthold dit ståsted til yderligere selvudvikling.

For dig som er ønsker at forbedre dit mentale helbred med et spirituelt og alternativt fokus.

Clairvoyance

Savner du svar på nogle af livets spørgsmål? Personlig udvikling, dine potentialer, arbejde og karriere, relationer, parforhold, familie bolig, helbred m.m. Du kan opnå ro og afklaring på de ting der fylder i dit liv og blive klædt på til at komme videre. Lad clairvoyancen være din hjælp til selvhjælp.

Rådgivning

Clairvoyant rådgivning kan bruges som et alsidigt værktøj så du får indsigt, kærlige skub og mulighed for at træffe de rigtige beslutninger. Det er en unik hjælp til at komme videre med netop det du har brug for at få belyst med hjælp fra universets guider.

Afdødekontakt

Afdødekontakt kan hjælpe dig med at få vished, støtte, healing og for at guide dig videre. Når afdøde kommer igennem, er det altid op til dem, hvad de ønsker at formidle.

Tarot

Tarot, Engle og Gudindekort. Få et kærligt og ærligt svar, - lad et Tarotoplæg guide dig på din vej.

Tarotkort giver dig svar omkring dit liv, dine udfordringer, begivenheder, arbejde, karriere, kærlighed eller hvad der nu fylder hos dig. Du kan også vælge oplæg fra englekort eller orakelkort. Eller kombinere dine oplæg.

Få en masse dejlig viden i din indbakke

Vær den første der får besked, når der sker noget nyt

Du skal bare tilmelde dig →

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt