Om Gitte Berg …

Gitte Berg …

Mine kompetencer, viden og erfaring ..

Jeg har været behandler, spirituel vejleder og selvstændig siden 1998.

Jeg er uddannet i følgende: Clairvoyance, Medie/afdødekontakt, Tarot og Englekort, Healing, Zoneterapeut , Akupunktør, Øre-akupunktør, Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske.

Min kompetence i Clairvoyance, er at hjælpe dig til at finde din personlige udviklingsvej og dine potentialer. Dette kan fx. handle om din karriere og dit arbejde, eller om dit personlige liv, parforhold, familie, bolig, helbred, økonomi m.m. Du kan også få Clairvoyant rådgivning. Jeg har, ud over ovenstående uddannelser en Diplom i ledelse (2009) med coaching som speciale, og arbejdet, med dette i en spirituelt terapi.

Jeg er Medie, hvilket betyder at jeg kan tage kontakt til afdøde. Så har du brug for vished, støtte, healing, eller blot at blive guidet videre, så er jeg med min viden og erfaring den rette for dig.

Mit arbejde med Tarot kortene giver dig både et kærligt og professionelt svar, således at du støttes og bliver oplyst i det spørgsmål der er vigtig for dig. Jeg læser kortene intuitivt og clairvoyant.

Jeg afholder også løbende Tarot workshop – så hold øje med kalenderen 🙂

Behandling med Healing og Zoneterapi gives med udgangspunkt i den universelle energi. Behandlingerne kan, såfremt du ønsker det, indeholde clairvoyante budskaber.

Jeg er uddannet Akupunktør hos Per Lauborg tilbage i 2004 og har mange års Klinik erfaring. Jeg har primært hjulpet kvinder med fertilitets udfordringer. Men også stress, spændinger, iskiassmerter, fordøjelse og allergier.

“Jeg har siden jeg var helt ung, vidst at jeg havde spirituelle evner. Jeg arbejdede i min skole og gymnasie tid, på et plejehjem i Roskilde. Plejehjemmet blev drevet af katolske nonner og jeg havde et helt specielt forhold til dem, idet min kære farmor havde 2 søstre som havde viet deres liv til denne gerning, og som boede der. 

En aften, til et festarrangement, sad jeg ved siden af forstanderinden og hun fortalte mig lidt om den åndelige verden og om skytsengle – det var første gang jeg stiftede bekendskab med en så tydelig og ligefrem kommunikation om den åndelige verden, og den har helt klart været med til at forme mig til den jeg er idag”

Jeg tog dog først rigtig fat i den spirituelle vej sidst i 1990’erne, og det har været et livsgivende, styrkende og bevidsthedsformende rejse, som på ingen måde er slut… men som vil fortsætte dette liv ud.. og nok også i det næste og næste liv 😉

Jeg kombinerer alt min viden til fordel for netop dig.

Ring og bestil tid på tlf. 60221808 – Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Min livsfilsofi er, at når vi beder om hjælp fra universet, så åbner vi op for kærligheden, balancen og bevidstheden til et uendeligt indre potentiale.

Få en masse dejlig viden i den indbakke

Vær den første der får besked, når der sker noget nyt

Du skal bare tilmelde dig →

For medlemmer

Mine klubber

Kontakt

Naturkilden.dk
Skademosen 56
4000 Roskilde

Tlf. 6022 1808
Mail: gitte@naturkilden.dk

Følg mig

Copyright – naturkilden.dk | Design: Jesper Hughe:fekt

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt