Om Gitte Berg …

Velkommen …

UDDANNELSER

Zoneterapeut fra Zoneterapiskolen BODY MIND År 1999

Øre-akupunktør fra Kim – Azac /læge Alan Coutté År 2001

Akupunktør fra Scandinavian College of Acupuncture År 2002 og 2003

Clairvoyance og Medie/afdødekontakt fra Clairvoyanceskolen V/Maya Fridan

REKI Healing fra Marzcia Techau År 2016

Tarot ved Sofie Golodnoff

Englekort

_______________________

Kostvejleder med speciale i vægttab fra AT WORK SKOLEN År 2019

Coaching fra Forvaltningshøjskolen med speciale i ledelse År 2009

Autoriseret Sygeplejerske fra Bispebjerg Hospital År 1988

 

Medlem af Dansk behandlerforbund RAB (Registreret Alternativ behandler)

Mine kompetencer, viden og erfaring ..

Jeg hedder Gitte og er født i 1963.

Jeg har været behandler, spirituel rådgiver og selvstændig siden 1999.

Healing giver jeg med udgangspunkt i den universelle energi. Det er en blid og afslappende måde at få stress og uro ud af kroppen. Healing fjerner både psykiske og fysiske blokeringer, forløser energi og styrker kroppens naturlige helbredelse. 

Clairvoyance kan hjælpe dig til at finde din personlige udviklingsvej og dine potentialer, men er også, her hos mig, et redskab til at arbejde med traumer og forståelse af handlemønstre fra tidligt i livet eller fra tidligere liv.

Har du et barn særlige evner og har svært ved at håndtere dette? Lad mig hjælpe dig ❤️

Afdødekontakt er for dig der  har du brug for vished, støtte, healing, eller blot at blive guidet videre. Lad mig, med min viden og erfaring, hjælpe dig videre.

Tarot giver dig både et kærligt og professionelt svar, således at du støttes og bliver oplyst i det spørgsmål der er vigtig for dig. Jeg læser kortene intuitivt og clairvoyant.

Jeg afholder også løbende Tarot workshop – så hold øje med kalenderen 🙂

Jeg har behandlet med Zoneterapi siden 1999. Jeg har primært hjulpet kvinder med fertilitetsproblemer, menstruelle udfordringer, hormonforstyrrelser, stress, angst, uro og fordøjelsesproblemer. Samt baby og børn med maveproblemer, herunder kolik, mellemørebetændelse, spændinger, søvnudfordringer og gentagende forkølelser. Men jeg har også  erfaringer med at behandler indenfor mange andre områder.

Jeg er uddannet Akupunktør hos Per Lauborg tilbage i 2003 og har mange års Klinik erfaring. Jeg har også her primært hjulpet kvinder med fertilitetsudfordringer. Men også stress, hovedpine, spændinger, iskiassmerter, frossen skulder, fordøjelse og allergier.

“Jeg har siden jeg var helt ung, vidst at jeg havde spirituelle evner. Jeg arbejdede i min skole og gymnasie tid, på et plejehjem i Roskilde. Plejehjemmet blev drevet af katolske nonner og jeg havde et helt specielt forhold til dem, idet min kære farmor havde 2 søstre som havde viet deres liv til denne gerning, og som boede der. 

En aften, til et festarrangement, sad jeg ved siden af forstanderinden og hun fortalte mig lidt om den åndelige verden og om skytsengle – det var første gang jeg stiftede bekendskab med en så tydelig og ligefrem kommunikation om den åndelige verden, og den har helt klart været med til at forme mig til den jeg er idag”

Jeg tog dog først rigtig fat i den spirituelle vej sidst i 1990’erne, og det har været et livsgivende, styrkende og en bevidsthedsformende rejse, som på ingen måde er slut… men som vil fortsætte dette liv ud.. og nok også i det næste og næste liv 😉

Jeg kombinerer alt min viden til fordel for netop dig.

Ring og bestil tid på tlf. 60221808 – Jeg glæder mig til at hjælpe fra dig.

Min livsfilsofi er, at når vi beder om hjælp fra universet, så åbner vi op for kærligheden, balancen og bevidstheden til et uendeligt indre potentiale.

Få en masse dejlig viden i din indbakke

Vær den første der får besked, når der sker noget nyt

Du skal bare tilmelde dig →

Mine service

Sprirtuel Rådgivning

Alternativ Behandling

Læs min Blog

Kontakt

Naturkilden.dk
Løngangstræde 18 kld.

1468 Kbh. K

Tlf. 6022 1808
Mail: gitte@naturkilden.dk

Følg mig

Copyright – naturkilden.dk | Design: Jesper Hughe:fekt

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt