Afdodekontakt

Afdødekontakt

AFDØDKONTAKT I PRAKSIS

Afdødekontakt er en seance der giver ro og tryghed, og som giver dig og dine fred.

Vi er sjæle der for en periode tager til huse i en fysisk krop. Når vi dør, efterlades vores fysiske krop, mens vores sjæleenergi forbliver.

Ved afdødekontakt, også kaldet medieskab, er jeg bindeled mellem den åndelige og den jordiske verden. Jeg forbinder mig med den eller de sjæleenergier som er gået bort, og kan på den måde kommunikere med den afdøde.

Afdødekontakt kan hjælpe dig med at få vished, støtte, healing og for at guide dig videre.

Hvad kan DU få ud af en seance med afdødekontakt?

  • Få sagt det du har på hjertet.. det du føler, eller det du ikke fik sagt
  • Få svar på om den afdøde har det godt
  • Få råd og synspunkter til en given situation i dit liv
  • Få den fred du har brug for ved at få talt med den afdøde
  • Få svar på om dine kære stadig er hos dig og hjælper dig
  • Få budskaber fra den afdøde

Alle spørgsmål kan stilles, men det er altid op til den afdøde om vedkommende vil give et svar.

Jeg er født med mine spirituelle evner og har arbejdet både som spirituel vejleder, behandler og selvstændig siden 1998.

Seancen foregår som en samtale mellem mig og den du ønsker at tale med, hvor jeg viderebringer det der bliver sagt til dig.

Jeg bliver talt til, eller får vist billeder eller budskaber. Du kan frit stille de spørgsmål eller få sagt du har på hjertet, da den afdøde kan høre dig. – Du vil inden seancen have mulighed for at vælge om vi skal sætte fokus på en bestemt afdød, eller om jeg blot skal åbne op og se hvem der kommer. Jeg kan dog ikke altid garantere kontakt til en bestemt afdød, da de afdøde har deres egen frie vilje til at vælge om de vil komme igennem eller ej.

TIMEPRISER AFDØDEKONTAKT FREMMØDE / TELEFON

Afdødekontakt  1 : 1 – Fremmøde eller telefon

55 minutter – Kr.  900

Afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingen ellers betales fuld pris ved senere afbestilling eller ved udeblivelse

Clairvoyance

Savner du svar på nogle af livets spørgsmål? Personlig udvikling, dine potentialer, arbejde og karriere, relationer, parforhold, familie bolig, helbred m.m. Du kan opnå ro og afklaring på de ting der fylder i dit liv og blive klædt på til at komme videre. Lad clairvoyancen være din hjælp til selvhjælp.

Karmasitting

Fortiden påvirker nutiden !

Reinkarnation og Sjælsvandring.

Vil du forstå din Karma? Vil du tilbage til tidligere liv?

Gennem karmasitting kan du få forløst traumer og handlemønstre i nuværende liv.  Udfordringer som er opstået i dette liv, eller fra et eller flere tidligere liv.

Afdødekontakt

Afdødekontakt kan hjælpe dig med at få vished, støtte, healing og for at guide dig videre. Når afdøde kommer igennem, er det altid op til dem, hvad de ønsker at formidle.

Tarot

Tarot, Engle og Gudindekort. Få et kærligt og ærligt svar, - lad et Tarotoplæg guide dig på din vej.

Tarotkort giver dig svar omkring dit liv, dine udfordringer, begivenheder, arbejde, karriere, kærlighed eller hvad der nu fylder hos dig. Du kan også vælge oplæg fra englekort eller orakelkort. Eller kombinere dine oplæg.

Få en masse dejlig viden i din indbakke

Vær den første der får besked, når der sker noget nyt

Du skal bare tilmelde dig →

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt