Chakraernes betydning

Hvad er et Chakra: 

Chakra er et ord fra sanskrit som kan oversættes med hjul. Chakra er energicentre eller kraftcentre, hvor i der strømmer energi. De er organer som sidder i det æteriske legeme. Mere konkret ligger de på overfladen af det æteriske legeme og er forbundet til rygsøjlen med en streng. Deres opgave at sørger for at cellerne får livsenergi.

I hvert chakra er der et hjul som rotatere med eger. Desto flere eger et chakra har, desto hurtigere kører centret. Den ydre ring drejer med uret. Den indre ring drejer mod uret. Kontakterne skaber energi. Denne cirkulation producerer en farve. Chakra er et selvkørende energisystem og hjulene variere i glans og størrelse hos de forskellige mennesker. 

Betydningen af et Chakra

Hvert chakra har sin vibration og sin farve. De trækker energien ind fra det æteriske legeme og videregiver og fordeler energien.

En ubalance i et chakra påvirker altid de andre chakra. Du kan få kontakt til et chakra ved at tænke, føle, ved farver, ved at cirkulere. Du kan genoprette et chakra med en selenitstav ( rå eller poleret). Du skal føre krystallen op og ned på din krop og visualiser at al energi der ikke er din, al negativ energi forlader din krop. Du kan også genoprette dit chakra med healing / selvhealing.

Der findes følgende Chakra som alle har deres egen farve og som har forskellig betydninger:

Rodchakra – Sidder i bunden af rygsøjlen og er repræsenteret med farven Rød. Står for bolig, arbejde, penge, det materielle, jordforbindelse/ praktisk sans. Du genopretter dette chakra ved jordforbindelse. Gå en tur ud i naturen, mediter, god søvn.

Hare eller milt chakra – Sidder lige under navlen – eller som nogen mener til venstre for navlen. Det repræsentere farven Orange. Står for seksualitet, spontanitet, kreativitet, livsglæde, handlekraft og styrke. Du genopretter dette chakra ved at gøre ting som gør dig glad, og som du nyder. Fjern den ophobet energi ved at bevæge dig.

Solarplaux chakra – Sidder i maveregionen og repræsenterer farven sol Gul. Står for følelser og selvværd, styrke, kontrol, at være sig selv, mod, lykke. Du genopretter dette chakra med en masse sollys og en fast vilje. 

Hjertechakra – Sidder i midten af brystet og repræsentere farven lys Grøn. Står for center for kærlighed, glæde, indlevelsesevne lidelse, sorg. Du genopretter dette chakra gennem ro, meditation, taknemlighed, hvile og balance.

Hals eller strube chakra – Sidder foran på hilsen og repræsentere farven lys Blå. Står for center for kommunikation, udtryk, lyd og evne til at lytte, udtrykker sjælen. Du genopretter dette chakra ved at kommunikere og udtrykke dig. Du kan også synge eller skrive.

Pandechakra – Sidder lige mellem øjene – også kaldt det 3 øje. Det repræsentere farven Violet/Indigo. Står for centret for intelligens, intuition, klarsyn og forståelse, personlig integration. Du genopretter dette chakra gennem visioner og positive drømme og ved at bevidstgøre din intuition.

Kronechakra Sidder på toppen af hovedet og repræsentere farven Hvid. Står for det åndelige aspekt i livet og kosmisk bevidsthed.Du genopretter dette chakra ved at have fokus på det usete. Brug meditation – vær i stilhed, og visualiseringsøvelser.

Kærligst Gitte

Naturkilden


Det sker!

Kommende events


Seneste indlæg


Du kunne måske være interesseret i

Kommentar:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig får du alt det nyeste først

Du er ny tilmeldt