HVEM ER GITTE ?

Velkommen til Roskildes hyggeligste hjemmeklinik i Trekroner.

Jeg har været behandler, spirituel vejleder og selvstændig

siden 1998. - Mit CV: Clairvoyant, Medie/ afdødekontakt, Tarot/ Englekort, Healing, Coaching, øreakupunktør, akupunktør, zoneterapeut, kostvejleder, sygeplejerske.


Jeg kombinerer alt min viden til fordel for netop dig.

Min kompetence i Clairvoyance readings er at hjælpe dig til at finde din personlig udviklingsvej og dine potentialer. Dette gælder både på det personlige og karriere- arbejdsmæssige plan. Men jeg rådgiver også omkring parforhold, familie, bolig, helbred, økonomi m.m.


Clairvoyant rådgivning giver jeg også dette. Jeg har ud over ovenstående uddannelser en Diplom i ledelse (2009) med coaching som speciale, og arbejdet med dette i en åndeligt spirituelt terapi.


Jeg er også Medie, hvilket betyder at jeg kan tage kontakt til afdøde. Så har du brug for vished, støtte, healing eller blot blive guidet videre, så er jeg den rette til dig.


Min Healing og Zoneterapi behandlinger gives med udgangspunkt i den universelle energi. De kan såfremt du ønsker det, indeholder clairvoyante budskaber.


Jeg har siden jeg var helt ung vist jeg havde spirituelle evner. Jeg arbejdede, i min skole og gymnasie tid, på et plejehjem i Roskilde. Plejehjemmet blev drevet af katolske nonner, og jeg havde et helt specielt forhold til dem, da min farmor havde 2 søstre som havde viet deres liv til denne gerning, og som boede der. 

En aften til et festarrengemt sad jeg ved siden af forstanderinden, og hun fortalte mig om den åndelige verden og om skytsengle - det var første gang jeg stiftede bekendskab med en så tydelig og ligefrem kommunikation om den åndelige verden, og den har helt klart været med til at forme mig til den jeg er idag.


Jeg tog dog først rigtig fat i den spirituelle vej sidst i 1990’erne, og det har været et livsgivende, styrkende og bevidsthedsformende rejse, som på ingen måde er slut… men som vil fortsætte dette liv ud.. og nok også i det næste og næste liv ;-)


Ring og bestil tid på tlf. 60221808 - Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Min livsfilsofi er, at når vi beder om hjælp fra universet, så åbner vi op for kærligheden, balancen og bevidstheden til et uendeligt indre potentiale.

NATURKILDEN

Gitte Berg

CLAIRVOYANCE

Indehaver

Gitte Berg

AFDØDEKONTAKT

Indehaver

Gitte Berg

BEHANDLER

Indehaver